Konfirmationsgaver til ham

*Listen opdateres løbende*

Konfirmationen nærmer sig med hastige skridt, og flere og flere konfirmationsarrangementer dukker op alle steder i landet. Alt lige fra konfirmandmodeshow, til inspiration til borddækning.

En anden ting som specielt optager konfirmanderne, er konfirmationsgaverne. Du som gæst, eller dig som konfirmand, kan aldrig starte for tidligt med at komme på gaveidéer/ønsker.

Vi har i dette indlæg samlet en længere række gaveidéer som du som konfirmand kan høste inspiration fra, eller du som gæst også kan blive inspireret af.

Selvfølgelig er det forskelligt, hvor meget gæsterne har på budgettet, når det kommer til køb af konfirmationsgaver. Det har vi naturligvis taget højde for, her i vores indlæg om konfirmationsgaver til ham.

 
Se også: Konfirmationsgaver til hende
 

Prisklasser:
100kr – 300kr
300kr – 500kr
500kr – 1.000kr
1.000kr – 2.000kr
2.000kr – 5.000kr
 

100kr – 300kr


#1

Lacoste bælte

Et Lacoste bælte går man aldrig helt galt i byen med. Lacoste generelt er meget populært, og produkterne er ligeledes af høj kvalitet.

Køb hos Stylepit

Vi starter ud med dette bælte fra Lacoste. Lacoste blev grundlagt i 1933 og har lige siden leveret en masse kvalitetstøj til hele verden.

Unge er vilde med Lacoste, så at give et Lacoste bælte til ham i konfirmationsgave, vil aldrig være helt skidt.

Dimension:

Bredde 40 mm


#2

David Beckham Instinct Deodorant

Duften skaber et øjeblikkeligt strejf af friskhed takket være sprudlende italiensk bergamot, sammen med en livlig blanding af appelsin og mandarin.

Køb hos Stylepit

Denne David Beckham deodorant er ret populært, og det er ikke noget at sige til. Den giver et skarpt, men frisk pust.


#3

Lacoste Live deostick

Denne Lacoste Live deostick er fyldt af power, energi og friskhed. Helt perfekt til den livlige konfirmand, der godt kan lide en god duft.

Køb hos Stylepit

#4

Tommy HIlfiger SPW flag cap

Hvad med denne Tommy Hilfiger SPW flag cap? Tommy Hilfiger er et meget kendt brand, og tøjet er super stilet, hvilket denne cap også er et meget godt eksempel på.

Køb hos Stylepit

#5

Trust GXT 130 Wireless Gaming Mouse

Trust GXT 130 Wireless Gaming Mouse er en billig, men rigtig god gamer mus til pengene. Så er konfirmanden en gamer, så kunne denne gamer mus være et rigtigt godt bud.

Køb hos Wupti

Gaming er et meget kendt fenomen, og har gennem de sidste fem år vundet utrolig meget frem på verdensplan. Ja faktisk er gaming blevet så populært, at man har starten en sport med gaming, nemlig esport.

De spil der findes på markedet, bliver bedre og bedre; både når det kommer til billedkvalitet, men også detaljerne i spillene.

Altså, er konfirmanden en gamer, så går du ikke helt galt i byen ved køb af sådan en gamer mus som denne Trust GXT 130 Wireless Gaming Mouse.

#6

SteelSeries musemåtte

SteelSeries musemåtte, som virkelig er alle pengene værd. Den er super handy, da den kan rulles sammen, og så glider den heller ikke på bordet.

Køb hos Wupti

Om konfirmanden er gamer eller ej, så er denne musemåtte et rigtigt godt på på en konfirmationsgave til ham.

SteelSeries er et dansk firma, som producerer en masse forskelligt computerudstyr, primært til gaming.

Godt nok, ses denne musemåtte som en musemåtte til gaming. Dog er den en af de mest populære musemåtter på markedet, som mange også “ikke-gamere” bruger. Så, om konfirmanden er gamer eller ej, så er denne gaveidé ikke helt fejl.


#7

Logitech F310 Gamepad

Logitech F310 Gamepad er en spilkonsol fra Logitech der kan bruges til computere. Kort sagt, en spilkonsol som man kender den fra f.eks. en playstation.

Køb hos Wupti

Fra gamingens start, var det klart computere der var det ypperste inden for gamerverden. Som årene gik, var det spillemaskinerne playstations som tog rampelyset. Det er vendt igen, eftersom at flere og flere er begyndt at vende tilbage til at spille mest på computer.

Det resulterer så også i, at der er kommet flere spil til computer, hvor det er meget praktisk at have en spilkonsol som denne Logitech F310 Gamepad.


#8

Gokart tur i Aarhus

Giv konfirmanden muligheden for at finde den indre racerkører frem, ved at give oplevelsen at køre gokart i Racehall Aarhus.

Køb hos DuGlemmerDetAldrig

Kan konfirmanden godt lide fart, lyden af motor og et højt adrenalinniveau? Hvis ja, så skulle du klart overveje denne gave til konfirmanden. Måske du også selv er vild med fart, og derved byder konfirmanden op til et race?


#9

Rundvisning på Troldgården

Giv den land-glade konfirmand en oplevelse på Troldgården med rundvisning og meget mere.

Køb hos DuGlemmerDetAldrig

Er konfirmanden glad for landlivet, så er denne oplevelse klart en der er god at have med i overvejelserne.

Du kan med konfirmanden få en rundvisning på Troldgården. På Troldgården drives der et økologisk landbrug, med grise, høns og mange andre dyr. Et besøg på Troldgården er følgende inkluderet:

  • 1 times rundvisning på gården
  • Køretur i traktor eller kreaturvogn
  • Fortællinger om grise
  • Tapas af egne økologiske råvarer
  • Fortællinger om dyreliv og økologi
#10

Adidas Orginals Trefoil

Få et skarpt og stilfuldt look med denne Adidas Orginals Trefoil cap. Det rene og simple look, samt den gode pasform, gør at denne cap er et rigtig godt køb/ønske.

Køb hos Stylepit

Det er vigtigt at ens look er tip top i konfirmationsalderen, og det skal som reelt også helst være det helt rigtige og specielle tøj der skal til, før at sit look er som det skal være.


 

300kr – 500kr


#11

Hugo Boss cap

Super lækker cap fra Hugo Boss. Denne cap har et lidt rustikt look, og har derudover et broderet logo på.

Køb hos Stylepit

Denne cap fra Hugo Boss er også en god mulighed. Denne cap har ligesom den anden cap fra Adidas (#10) en god pasform. Det som specielt gør denne cap god, er at den er lavet med en masse bittesmå lufthuller. Det gør at man ikke så nemt får det for varmt om hovedet.


#12

Ralph Lauren Sport cap

Populær cap fra Ralph Lauren med ponyen broderet i capen. Denne cap kan også fås i rød.

Køb hos Stylepit

Så er vi kommet til punkt nummer 12. Dette er den sidste cap på listen over konfirmationsgaver til ham. Trods det, så slutter vi godt ud med denne Ralph Lauren Sport cap.

Denne cap er som de forrige to, simpel men stilet. Denne cap kan du også få i rød.


#13

Hugo Boss Business bælte

Et bælte er også noget konfirmanden altid kan bruge. Med dette Hugo Boss Business bælte, bliver konfirmanden svært mere stilet.

Køb hos Stylepit

Dette Hugo Boss Business bælte er et super valg til en konfirmationsgave til ham, som er lidt stilet. Dette bælte er af ægte læder, og passer godt til de fleste outfits.

Måske konfirmanten kunne bruge bæltet dagen efter konfirmationen, altså til blå mandag?


#14

Bluetooth cylinder højtaler - TES199N

Skal du give konfirmanden en højtaler, så skal det være en ordentlig højtaler. Denne højtaler fungerer med bluetooth, og er en rigtig god højtaler til pengene.

Køb hos Wupti

En bluetooth højtaler er altid et hit. Den er nem at tage med sig, og mange af de moderne bluetooth højtalere spiller super godt.

Der er en ting man skal se godt efter, når man skal have en højtaler. Derudover skal man gøre det klart for sig selv, om man ønsker en bluetooth højtaler med en god klar lyd, eller man ønsker en højtaler der blot kan spille højt.

En bluetooth højtaler som denne, er super god til at spille musik i god kvalitet, da der er højtalerenheder i forskellige størrelser. Derudover er højtaleren lavet som en cylinderform, hvilket vil sige at lydbølgerne fra højtalerenhederne ikke rammer nogen flad flade, og derved giver genlyd.

Den højtaler kan “kun” holde strøm i 3 timer. I forhold til så mange andre bluetooth højtalere, er det ikke lang tid. På den anden side set, så kan tre timer også fungerer fint, hvis sit behov ikke er større.


#15

Kompakt bluetooth højtaler

Super fin bluetooth højtaler der er perfekt til forskellige ture. Den er super nem at have med, uanset om du skal ud i naturen, til stranden eller ud at rejse.

Køb hos Wupti

Denne højtaler er til dig der søger en lille og nem bluetooth højtaler. Denne kompakte højtaler spiller bestemt ikke dårligt, med sin størrelse taget i betragtning. Så alt i alt, er denne højtaler bestemt ikke en dårlig gaveidé.


#16

Håndvægt i alt 15 kg

Super godt alternativ til konfirmandens træning. Her kan konfirmanden nemt tilpasse sin træning efter styrke.

Køb hos Billig Fitness

Når man er i konfirmationsalderen, begynder de fleste at gå mere og mere op i sig selv – både drenge og piger. Du ved, drengene begynder at stræbe efter det mere mandlige og maskuline. Så i konfirmationsalderen begynder mange drenge at gå mere op i deres krop, og dermed også deres træning.

Det smarte ved denne håndvægt er, at den består af flere skiver som man kan tage af og sætte på som man ønsker det. Det er simpelt, men også meget mere praktisk end de håndvægte som blot har en klump i hver ende af stangen, som man intet kan gøre ved.

Ved du om konfirmanden træner, eller har konfirmanden drøftet tanken om at ville begynde at træne? Så er denne gave i hvert fald en super idé.

#17

Popcornmaskine

Bliv popcorn-kongen fra klassen med denne super seje popcornmaskine.

Køb hos CoolStuff

Sin egen popkornmaskine på sit eget værelse? Så bliver det vel næppe sejere. Holder konfirmanden sommetider lanpartys, eller andre typer fester, så er det ret sejt selv at kunne levere popcornene nylavet.


#18

Google Chromecast 3 gen.

Har konfirmanden sit eget fjernsyn, så er et Google Chromecast 3 gen. super optimalt. Konfirmanden kan nemt streame film, høre musik og meget mere på sit fjernsyn fra sin computer - helt trådløst!

Køb hos Gucca

Her er den, gaven til konfirmanden med sit eget fjernsyn. Du har helt sikkert hørt om et Google Chromecast 3 gen, ik? Men hvis ik, så kan jeg oplyse dig om, at det er en lille dims, som man blot kobler til sit fjernsyn.

Når Google Chromecast 3 gen. er tilkoblet sit fjernsyn, kan man hurtigt og nemt, dele hvad man laver på sin telefon med sit fjernsyn. På den måde kan man se film, hører musik og en helt masse andet – helt trådløst.


#19

Mekanisk gamertastatur

Er der også en gamer gemt i konfirmanden? Gør gamerinteressen endnu støre og mere indlevende med et mekanisk gamertastatur.

Køb hos Evermart

Næsten alle gamere har et gamertastatur, som er mere komfortabelt til at game med. Et gamertastatur har til forskel med et almindeligt computertastatur, at et gamertastatur som skrevet er mere komfortabelt. Derudover er et gamertastatur også mere fancy, da mange af dem kan fås med lys i (som f.eks. dette her).

Her ser du en lille video af produktet in-action.#20

Gamer sæt m. headset og mus

Gør en go' handel ved at købe et gamersæt bestående af et gamerheadset OG en gamermus. Begge dele får du til en super skarp pris.

Køb hos Evermart

Vi afslutter kategorien: “300kr – 500kr” af konfirmationsgaver til ham med dette gamersæt bestående af både et gamerheadset og en gamermus. Du får dette sæt til en super skarp pris – specielt med kvaliteten taget i betragtning, da disse brands er meget populære, og dermed også nogle meget udbredte brands i hele verden.

Specielt en god ting ved dette gamerheadset er at det isolerer baggrundstøj super godt. Samtidig med at der er en rigtig god lyd i dem, kombineret med en god isolationsevne, give den helt fantastisk lyd, med minimal støj fra sine omgivelser. Alt i alt, et rigtigt godt køb.


 

500kr – 1.000kr


#21

Paracon REAPER Gamerstol i grå

Sørg for at konfirmanden sidder godt, når han sidder ved sit skrivebord og spiller computer eller laver lektier.

Køb hos WEBdanes

I kategorien: “500kr – 1.000kr” over konfirmationsgaver til ham, starter vi ud med denne super komfortable gamerstol.

Oprindeligt er dette en gamer stol, men siddekomforten er så god, at mange faktisk også bruger en gamerstol på deres arbejdsplads, selvom de ikke spiller det mindste computer. Men ja, selvfølgelig bliver de mest brugt til gaming.

Fordelen ved en gamerstol er at man sidder super behageligt, og har altid den rigtige siddeform. Derfor undgår man at få ondt i kroppen, efter at have i siddet ned i mange timer i streg.

Se Paracon REAPER Gamerstol i andre farver

#22

Hugo Boss fyldepen

Giv en konfirmationsgave til ham der vare ved. Her har vi en Hugo Boss fyldepen, som kan følge konfirmanden mange år ud i fremtiden

Køb hos Østergaard Guldsmed

En fyldepen er en af vores egne favoritter af ideerne her på siden over konfirmationsgaver til ham. Hvorfor mon? Jo, fordi en fyldepen i princippet er en gave der kan følge konfirmanden resten af livet. Vi sammenligner det lidt som at give et ur, hvilket også er noget der kan følge konfirmanden mange år ud i fremtiden.

Denne fyldepen er fra det populære brand: “Hugo Boss”. Denne fyldepen er super lækker at holde ved, og man får straks følelsen af at man har et stykke kvalitet mellem fingrene. Fyldepennen har en blød grå/blå farve.


#23

Fossil armbåndsur med rem

Ligesom fyldepennen (punkt 22), så er denne gave idé også en der vare ved, og kan følge konfirmanden mange år ud i fremtiden.

Køb hos Østergaard Guldsmed

Giv konfirmanden en gave der følger ham mange år ud i fremtiden, og som man altid kan bruge.

Du kender sikkert Fossil branden der laver ure af høj kvalitet? Men ihvertfald, så er Fossil ure et ur af super høj kvalitet, men hvor der stadig er i alle prisklasser. Kunne du tænke dig at give konfirmanden et ur i konfirmationsgave, så over vej dette.

Som endnu en fordel, så kan du ved at købe dette ur, også få graveret dit navn på urets kasse. Denne service er helt gratis.


#24

Levi's bukser

Hvis konfirmanden skal have et par bukser, og du er villig til at bruge 500kr - 1.000kr på et par bukser, så kan vi på det kraftigste anbefale disse Levi's bukser.

Køb hos Stylepit

Hvad med at give konfirmanden et par Levi’s bukser i konfirmationsgave? Har du selv eget et par Levi’s bukser? Hvis ikke, så er det bestemt en fejl! Godt nok er Levi’s bukser ikke de billigste på markedet, men de holder 3x så lang tid som så mange andre bukser på markedet.

Vi tør godt garanterer at konfirmanden ikke kan nå at slide dem op. Vi har nemlig selv testet dem, og de kan tåle lidt af hvert.


#25

HP OfficeJet Pro 8715 printer

Super god printer til pengene. Udskriv, fax, scan og kopiér på et øjeblik.

Køb hos Wupti

Når man er i konfirmationsalderen, så er man også et sted i skolesystemet, hvor der skal afleveres flere og flere afleveringer. Af den grund, er en printer en god konfirmationsgave til ham.

Vi har ikke tilføjet denne printer til listen her over konfirmationsgaver til ham uden grund. Denne printer kan nemlig printe, scanne, og du kan samtidig printe fra din telefon. Derudover er denne printer vildt sparsom med blække, hvilket betyder at den ikke er særlig dyr at bruge. Men, bare fordi den ikke bruger meget blæk, er det bestemt ikke fordi printerkvaliteten er ringere.


#26

Helikoptertur

Få det HELT store overblik med en helikoptertur.

Køb hos DuGlemmerDetAldrig

Hvad med en helikoptertur? Ikke alle får lov til at få en tur i en helikopter, og det er samtidig en oplevelse som man ikke bare lige glemmer med det samme.

En flyvetur med helikopteren vare 10 min. Der er kun vinduespladser i helikopteren, så du er garanteret en god udsigt fra start til slut.


#27

Lille køleskab

Hav altid en kold forfriskning på køl når vennerne kommer på besøg med dette smarte køleskab.

Køb hos CoolStuff

Hav altid en kold forfriskning klar til vennerne når de kommer på besøg. Det er nemlig muligt med punkt 27 på listen over konfirmationsgaver til ham.

Det er en fed drøm for mange unge at have deres eget køleskab på deres værelse, for lige nettop at kunne have drikkevare mm. klar på køl. Den drøm kan blive til virkelighed med dette smarte køleskab.

#28

AOC E2470SWDA PC skærm

God computerskærm til prisen i 1920x1080 pixels / Full HD.

Køb hos Wupti

En computerskærm som denne AOC E2470SWDA er bestemt ikke et dårligt valg, hvis konfirmanden ønsker sig en computerskærm. I denne AOC E2470SWDA PC skærm får du alt hvad man har brug for med en opløsning i 1920×1080 pixels / Full HD. Derudover har belysningen på skærmen sådan, at den er behagelig at kigge på, uden man får ondt i øjnene.


#29

Trådløse stereo headphones til sporten

Slip for irriterende ledninger. Med disse trådløse stereo headphones, kan man frit og nemt bevæge sig, uden at man heletiden slår høretelefonerne ud, eller på anden vis får viklet ledningen ind i omgivelserne.

Køb hos Wupti

Ved du om konfirmanden har tænkt sig at begynde at styrketræne / løbetræne / cykle eller andet, for at komme i bedre form? Eller… dyrker konfirmanden allerede en form for sport. I hvert fald, så er disse Aftershokz Trekz Titanium Green helt sikkert værd at overveje. Her slipper man nemlig for den irriterende ledning, som man ellers skal døje med på andre almindelige høretelefoner.

At man ikke skal døje med ledningen, så er lyden fra disse trådløse stereo headphones også bare meget bedre, i forhold til mange andre høretelefoner der findes på markedet.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere, så sæt 1:21 minutter af din tid af, til at se denne video:


 


#30

Adidas træningsmåtte

En lækker polstret træningsmåtte fra Adidas med muligheder som fantasien formår. Det er vigtigt at mobiliteten og komforten er i top, når man styrketræner for fortsat at være skadefri.

Køb hos Wupti

Vi afslutter kategorien: “500kr – 1.000kr” af over konfirmationsgaver til ham med denne styrketræningsmåtte fra Adidas – eller Adidas Stretch Mat som den hedder helt præcis.

Hvis man skal styrketræne, er det vigtigt at man har udstyret i orden. En måtte som denne kan man bruge til både styrketræning, men også udstrækning.

Hvis man gerne vil styrketræne, er det selvfølgelig vigtigt at man fortsat forholder sig skadefri. Derfor er det vigtigt at styrketræne på en måtte.

Et eksempel på en styrketræningsøvelse kunne være mavebøjninger. Den øvelse er ret ubehagelig at lave på et hårdt gulv, da man nemt kan føle smerte i halebenet. Den ubehagelighed kan opnås med sådan en måtte.


 

1.000kr – 2.000kr


#31

VR sæt til SplayStation

Få PlayStation VR Headset inkl. VR Worlds og Kamera V2, og bliv levet endnu mere ind i spilverden - mere end aldrig nogensinde før.

Køb hos Wupti

Har konfirmanden også en PlayStation som så mange andre unge? Så kunne dette VR sæt til PlayStation være en super gaveidé til konfirmanden.

Du har sikkert hørt om dette VR, hvor du kan indleve dig endnu mere ind i spilverden. Det fungerer ved at man har et par briller på, hvor man så derved vil se præcis som den karakter man er i spillet.

#32

Festina armbåndsur

Giv en gave som vare ved. Med dette Festina armbåndsur giver du et stykke kvalitet til konfirmanden, som kan følge ham langt ud i fremtiden.

Køb hos Guldsmed Østergaard

Dette er det andet ur på denne liste over konfirmationsgaver til ham. Det som de begge har til fælles er kvaliteten og det flotte design.

Dette ur er meget populært, og det er ikke noget at sige til. I dette ur får man et diskret ur, men stadig med noget bling-bling. Uret er lavet af guldfarvet stål med sort skive og gummi rem.

Nå ja… endnu en sej ting – det er vandtæt.


#33

Samsung Galaxy A8

Super lækker Samsung Galaxy A8 telefon med dobbelt selfiekamera, og med en 5,6

Køb hos Wupti

Er konfirmandens telefon ved at være lidt gammeldags, så skulle konfirmanden måske have en ny telefon. Vi har udvalgt denne Samsung Galaxy A8 til listen over konfirmationsgaver til ham, fordi denne telefon kan meget i forhold til hvor lidt den koster.

F.eks. er denne telefon vand -og støvtæt. Den kan tåle at komme i vand, ned til max 1,5 meter i op til 30 minutter. Derudover har telefonen to selfiekameraer, som gør at den kan tage gode billeder i høj kvalitet, også selvom omgivelserne er mørke.


#34

Adidas Orginals EQT

De populære sko, AdidasOrginals EQT med syntetisk sål, giver en super god komfort.

Køb hos Stylepit

Disse Adidas Orginals EQT sko er et par meget populære sko, som sten sikkert vil falde i god jord hos konfirmanden. Disse sko, er ikke billige i forhold til så mange andre. Når det så er sagt, så er der ikke mange sko der sidder lige så godt på sin fod som disse fra Adidas – helt klart et par gode sko.


#35

Garmin Edge 130 - GPS cykelcomputer

Gør cykelturen endnu federe med denne Garmin Edge 130 - GPS cykelcomputer, som kan en helt masse.

Køb hos Cykelpartner

Kan konfirmanden godt lide at cykle, så er denne gave lige noget for konfirmanden.

Man skal ikke dømme denne Garmin Edge 130 – GPS cykelcomputer på sin størrelse, da den nemlig kan meget mere end man lige regner med.

Selvfølgelig kan den alt hvad du kan forvente af en cykelcomputer, men derudover har du GPS tracking. Denne Garmin Edge 130 – GPS cykelcomputer kan ovenikøbet samarbejde med f.eks. Garmin Forerunner 935 ur eller ure fra Fenix 5-serien. Det er super smart, for så kan du vist data derfra på din cykelcomputer, sådan du ikke hele tiden skal kigge på dit ur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *