Konfirmationsgaver til hende

* Listen opdateres løbende!

Der er stadig noget tid til konfirmationen for alvor går ind, men mange er så småt begyndt at gøre sig klar til den store dag. Er du konfirmand, eller skal du give konfirmanden en gave? Uanset hvad, så er vi sikre på at du på en eller anden måde kan drage nytte af dette indlæg, som omhandler konfirmationsgaver til hende.

Vi ved at det er forskelligt fra person til person, hvor meget man vil give for sådan en konfirmationsgave. Det har vi også taget højde for, så derfor har vi samlet nogle konfirmationsgaver til hende i forskellige prisklasser.

Den typiske gave til en konfirmation er udentvivl penge. Men vil du gerne give en gave som vare ved, og som ikke bliver futtet af blå mandag, så er det nu du skal se med.

Nedenfor har vi samlet en masse forskellige konfirmationsgaver, og der er lidt for enhver. Er konfirmanden en som godt kan lide at have designting stående (figure, vaser, lysestager mm.)? Eller er konfirmanden en som godt kan lide tøj, og som godt kan lide at være med på tøjmoden? Uanset hvad for en type konfirmanden er, så kan vi garanterer dig for at du kan bruge listen nedenfor til noget. Enten finder du en super god gave til hende, eller også sporer nedestående gaveidéer dig i en helt anden retning. Vi håber du kan bruge vores liste af konfirmationsgaver til hende.

Se også: Konfirmationsgaver til ham
Prisklasser:

100kr – 300kr
300kr – 500kr
500kr – 1.000kr
1.000kr – 2.000kr
2.000kr – 5.000kr

 

100kr – 300kr


#1

Architectmade fugl

Hvad med en Architectmade fugl i egetræ? Du kan vælge at få i fuglen i naturegetræ, eller i røget egetræ.

Køb hos Luxoliving

Fuglen er super hyggelig at have til at stå på f.eks. et værelse, og det at man kan se årringene i træet, gør den ikke mindre unik og smuk at se på.

Denne super smukke fugl er designet af Kristian Vedel, og har opnået stor anderkendelse for at være et af de største succesfulde træprodukter i tidens løb.

Figuren fås i forskellige størrelser:

Lille: Højde 6,5 cm.
Stør: Højde 12 cm.
Buttet: Højde 12 cm.

Specifikationer:

Brand: Architectmade
Designer: Kristian Vedel
Materiale: Røget egetræ eller naturtræ

#2

Cooee Design Ball Vase 10cm Peanut

Hvad med denne designklassiker? Med vasens enkle og minimalistiske udtryk, er den perfekt til at fylde med farverige blomster.

Køb hos Luxoliving

I 2015 lancerede Cooee denne smukke vase, ved navn “Ball vase”, og det var det først produkt i keramikserien. Vasen er god til både friske blomster, men også evighedsbuketter gør sig godt i vasen.


#3

Heart forgyldt sølv ørestikker fra Scherning

Smukke ørestikker i forgyldt sølv – et design som gør sig godt til ethvert outfit.

Køb hos Smykkemester

At give et smykke i konfirmationsgave, er én ud af mange gode konfirmationsgaver til hende som man kan give til en konfirmation. Det at give et smykke i konfirmationsgave, er super meget brugt, specielt til piger. Man kan naturligvis også give en dreng et smykke, men drenge ønsker sig oftest noget som et ur, når det kommer til smykker.

Denne ørestik fra Scherning, og er super populær blandt piger. Dette smykke kan man nemt bruge alene, eller man kan kombinerer smykket med andre pæne smykker.

Specifikationer:

Materiale: Hvid rhodineret sterling sølv
Længde: 6 mm

 

300kr – 500kr.


#7

Chain Bangle Armbånd i sølv

Et super smukt armbånd fra Chain Bangle i sølv. Giv denne helt særlige konfirmationsgave til konfirmanden, og vær sikker på, at den huskes.

Køb hos Luxoliving

Vi har i et tidligere eksempel på en konfirmationsgave til hende bragt et smykke i søgelyset. Det som er så specielt ved at smykke er jo, at det ikke bare er noget der så nemt bliver slidt. Et smykke man har fået i konfirmationsgave, er tit et smykke som vil følge en i rigtig mange år – ja hvis ikke resten af sit liv.

Altså, vil du give en gave som konfirmanden kan have i mange år ud i fremtiden, så er et godt valg at give konfirmanden et smykke.

I dette eksempel har vi et Chain Bangle armbånd i sølv fra Plissé Copenhagen. Smykket er som skrevet i sølv, og er lavet med en masse smukke detaljer. Brug armbåndet alene, eller gå samtidig med andre smykker. Det er dit valg, og dit eget personlige udtryk.

Armbåndet kan også fås i guld – se det her!

Specifikationer:

Materiale: Sølv
Mål: One Size

#8

Pernille Corydon Aura Ring

En super smuk ring, som passer til det meste. Ringen er hvad du gør den til, og du kan bruge i lige den lejlighed du lyster.

Køb hos Luxoliving

Denne smukke ring kan bruges til stort set alle lejligheder. Man bestemmer selvfølgelig selv hvilke tidspunkter man vil gå med ringen, men oftest bruges sådan en ring som denne mest ved mere særlige og fine seværdigheder som konfirmationer, bryllupper, fødselsdag osv. Men som skrevet, så kan ringen jo bruges på alle tænkelige tidspunkter, for det kommer også meget an på sit outfit. Ringen passer nemlig rigtig godt til det meste almindelig hverdagstøj.

Denne smukke ring har en grøn sten fra Aura-serien.

Denne ring er justerbar. Det vil sige at ringen kan passes til, sådan den passer helt perfekt på konfirmanden.

Specifikationer:

Vælg mellem størrelse: 52 mm. & 55 mm.
Sten: 9 mm. Green Chalcedony

#9

Lyngby Vase Hvid

Smuk vase, som du kan sætte dit eget præg på. Sådan en stilren vase som denne er nem at gøre til din helt egen. Den kan stå og pynte uden blomster, eller du kan selvfølgelig vælge at have blomster i den.

Køb hos Coop

Vi har tidligere haft en Lyngby Vase (nr. 5) på listen over konfirmationsgaver til hende. Denne gang er det en Lyngby Vase af porcelæn.

Denne vase er super smuk, og formår på en måde at være formelig, men stadig meget ren og simpel i designet. Den gør bare noget ved et rum hvis man har den til at stå i en vindueskarm eller en skænk el.lign.

Med en Lyngby Vase går man som regel ikke galt i byen, da det er en meget kendt og eftertragtet vase.

Specifikationer:

Brand: Lyngby
Materiale: Porcelæn
Farve: Hvis
Højde: 20 cm.

#10

Rains AOP Tote taske

Vi har tidligere på denne side haft en taske som minder meget om denne (punkt 8). Den fra punkt otte var fra Ilse Jacobsen. Denne taste er fra Rains.

Køb hos Stylepit

Igen, en meget populær taske blandt unge piger, som er meget brugt til shoppeture. Skulle man komme ud for en regnbyge, så er det ihvertfald kun sig selv der bliver våd, og ikke det som man har med sig i tasken, da tasken er vandtæt.

Tasken fra Rains er super solid, og har massere af plads. Den er praktisk hvis man som der var lagt op til tidligere, til shoppeture, men mange bruger den også istedet for en idrætstaske, fordi der er så god plads i den.

Information:

Lynlås lukning: Ja
Shopper bag: Ja
One main compartment: Ja
Hverdagsbrug: Ja
Vandæt: Ja

Dimensions:

Højde: 44 cm
Bredde: 50 cm
Dybde: 10 cm

Materialer:

Polyurethane: 50%
Polyester: 50%
#11

Lacoste taske

Den lille krokodille er super populær, og har være det i mange år. Ikke nok med at Lacoste er et kendt og populært mærke, så er produkterne også af meget høj kvalitet.

Køb hos Stylepit

Endnu engang en populær og smart taske af høj kvalitet. Denne gang har vi med en taske fra det kendte mærke Lacoste. Denne Lacoste taske har det til fælles med de andre tasker her på listen, at de er slidstærke, pæne og smarte.

Lacoste er et mærke som er meget populært blandt både drenge og piger. Det er et mærke, som både laver tasker, sko, og generelt tøj til både drenge og piger. Lacoste laver også tasker til både drenge og piger.

Denne taske er smart at have med sig. man kan lige have sin telefon, sin pung, og hvad ellers man nu har med når man er på farten. Kort sagt, så er denne taske også et meget godt bud på en konfirmationsgave til hende.

Information:

Skuldertaske: Ja
Inderlomme med lynlås: Ja
Lynlåslukning: Ja
Hverdagsbrug: Ja

Dimensions:

Højde: 22 cm
Bredde: 18 cm
Dybde: 9 cm

Materialer:

Polyester: 100%

500kr – 1.000kr


#12

Georg Jensen Moneyphant

Den lille krokodille er super populær, og har være det i mange år. Ikke nok med at Lacoste er et kendt og populært mærke, så er produkterne også af meget høj kvalitet.

Køb hos Brodersenkobborg

Hvad med denne sparegris fra Georg Jensen? Du har måske set en lignende elefant fra branded Georg Jensen, og det skal også nok passe. Denne elefant fås nemlig også i små figure af bl.a. træ.

Denne elefant fra Georg Jensen har to egenskaber. Når man har den stående pynter den, og den har den funktion, at man kan bruge den som sparegris.

Den er sjov, charmerende og et pragteksempel på stilrent, dansk design. Det er en rigtig god gave til konfirmanden. Med denne elefant, slipper man for at have en masse mynter til at ligge og flyde rundt omkring.

Specifikationer:

Brand: Georg Jensen
Serie: Moneyphant
Designer: Jørgen Møller
Materiale: Stål

#13

Amazon Echo (2nd generation)

Hvad med en Amazon Echo højttaler? Denne højttaler har en helt fantastisk lyd, grundet dens facon. Den facon gør, at højttaleren spiller hele vejen rundt.

Køb hos Amazon

Det næste punkt på listen over konfirmationsgaver til hende, er denne Amazon Echo højttaler. Den spiller super godt, specielt fordi den spiller musik i alle retninger. Det vil altså sige, at man ikke skal dreje højttaleren hvis man sætter sig et nyt sted i rummet, og man skal heller ikke høre på dårlig lyd, hvis man bevæger fra den ene ende af rummet til den anden.

Højttaleren spiller vildt godt, og den kan klart anbefales som konfirmationsgave til konfirmanden.


#14

SACKit WOOFit Go Stereo

Selvfølgelig skulle denne minihøjttaler også med på listen! Den skulle også have en plads, for det er nok en af de bedste minihøjttalere der findes på markedet.

Køb hos Sackit

WOOFit Go Stereo Pack er et sæt med to Bluetooth højttalere, og med to ekstra fronte. SACKit Go er en lille, let højttaler med stor lyd. WOOFit Go taler et tydeligt nordisk sprog med rene linjer og eksklusive materialer.

Har du tid, så tag at se nedestående video! I videoen overraskes folk med god lyd. Man har gemt en WOOFit Go højttaler i nogle større højttalere. Det overrasker mange mennesker, at der er så god lyd i den lille højttaler.#14

Line & Jo Miss Rcircle ring

Ringen er fremstillet i silkemat sterlingsølv med 0,005 karat brilliant diamant.

Køb hos Luxoliving

Hvad med denne smukke ring fra Line & Jo? Den har en lille kugle i midten, hvor der sidder en diamant. Denne ring passer super godt til langt de fleste outfits, og andre smykker. Ringen er fremstillet i silkemat sterlingsølv med 0,005 karat brilliant diamant. Alt i alts, så er dette en god konfirmationsgave til hende.


#15

358SGGD Skagen Stål Dameur

Dette ur er til hende, der godt kan lide et godt ur af høj kvalitet.

Køb hos Ure Til Alt

Vælg at købe et SKAGEN ur til konfirmanden, hvis konfirmanden godt kan lide ting af høj kvalitet. Dette armbåndsur er lavet i forgyldt rystfrit stål, og urremmen er i Skagen Designs signatur-stålnet.

En god ting ved dette ur er, at det passer til det meste af det som hænger i tøjskabet.

Specifikationer:

Mærke: Skagen
Garanti: 2 års garanti
Køn: Dame
Rem/Lænke type: Lænke
Rem/Lænke farve: Guld
Urskivens farve: Sølv urskive
Glas: Mineral
Urværk: Quartz (batteri)
Urkasse farve: Guld
Urkassens materiale: Rustfrit stål
Vandtæt: 3 ATM
Urkassens bredde (mm): 26
Urkassens tykkelse (mm): 5
Rem/Lænke max længde (mm): 185
#16

Pieces Fina C skuldertaske

Super lækker skuldertaske af 100% læder. Skal konfirmanden have en skuldertaske, så kunne denne Pieces Fina C skuldertaske være et meget godt bud.

Køb hos Stylepit

Gaveidé nr. 23 på listen er denne Pieces Fina C skuldertaske. Måske skulle denne skuldertaske være endnu en til samlingen, hvis konfirmanden allerede har en/nogle skuldertasker. Ellers skal denne skuldertaske måske være konfirmandens første? Om ikke andet, så er skuldertasker meget populære.

Denne skuldertaske vil være et godt køb, hvis det er en skuldertaske konfirmanden skal have. Den er af 100% læder, og er super lækker at have med rundt.


1.000kr – 2.000kr


#16

Georg Jensen Cobra lysestagesæt med 3 dele

De meget populære Georg Jensen Cobra Lysestagesæt er også et godt bud på en konfirmationsgave til hende.

Køb hos Imerco

Selvfølgelig skulle vi også have disse Georg Jensen lysestager med på listen. Disse lysestager er super smukke at have til at stå i enten en vindueskarm, på et bord, eller måske på en skænk.

Lysestagerne kommer i tre forskellige størrelser som man kan se på billedet. Den mindste lysestage er 16 cm høj, den mellemste er 20 cm høj, og den højeste er 24 cm høj. Det gør også, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvordan lysestagerne skal stå. Det kan være at de skal stå på række som på billedet, eller så kan det være at de skal stå i en trekant. Det er helt op til konfirmanden!

Specifikationer:

Brand: Georg Jensen
Serie: Cobra
Materiale: Rustfrit stål
Antal i kassen: 3
Model: Cobra

#17

B&O Beoplay E8

Kan konfirmanden godt lide at høre musik, vel og mærket god musik? Hvis det er tilfældet, så har vi her den perfekte gave!

Køb hos Wupti

Kan konfirmanden godt lide at høre musik? Måske tager konfirmanden tog eller bus i skole til hverdag, og i den forbindelse godt kunne bruge nogle ordentlige høretelefoner. Hvis det er gaven, som du kunne tænke dig at købe til konfirmanden, så kan disse B&O høretelefoner klart anbefales. Du kender helt sikkert B&O og ved at de laver produkter af meget høj kvalitet. B&O gør ikke noget halt, men derimod 100%.

En super lækker ting ved disse høretelefoner er, at de er super gode til at isolere baggrundsstøj fra, så man fanger alle detaljerne fra hvad man høre, om det så er musik eller en e-bog.

Høretelefonerne har en god pasform, og de er lavet af et letvægtsmetal, som gør at man næsten ikke mærker dem, og samtidig falder de ikke så nemt ud af sit øre. Endnu en bonus ved disse B&O høretelefoner er, at de er robust og ridsefast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *