Konfirmationsgaver til hende

Der er stadig noget tid til konfirmationen for alvor går ind, men mange er så småt begyndt at gøre sig klar til den store dag. Er du konfirmand, eller skal du give konfirmanden en gave? Uanset hvad, så er vi sikre på at du på en eller anden måde kan drage nytte af dette indlæg, som omhandler konfirmationsgaver til hende.

Vi ved at det er forskelligt fra person til person, hvor meget man vil give for sådan en konfirmationsgave. Det har vi også taget højde for, så derfor har vi samlet nogle konfirmationsgaver til hende i forskellige prisklasser.

Den typiske gave til en konfirmation er udentvivl penge. Men vil du gerne give en gave som vare ved, og som ikke bliver futtet af blå mandag, så er det nu du skal se med.

Nedenfor har vi samlet en masse forskellige konfirmationsgaver, og der er lidt for enhver. Er konfirmanden en som godt kan lide at have designting stående (figure, vaser, lysestager mm.)? Eller er konfirmanden en som godt kan lide tøj, og som godt kan lide at være med på tøjmoden? Uanset hvad for en type konfirmanden er, så kan vi garanterer dig for at du kan bruge listen nedenfor til noget. Enten finder du en super god gave til hende, eller også sporer nedestående gaveidéer dig i en helt anden retning. Vi håber du kan bruge vores liste af konfirmationsgaver til hende.

Prisklasser:

100kr – 300kr
300kr – 500kr
500kr – 1.000kr
1.000kr – 2.000kr

 

100kr – 300kr


#1

Architectmade fugl

Hvad med en Architectmade fugl i egetræ? Du kan vælge at få i fuglen i naturegetræ, eller i røget egetræ.

Køb hos Luxoliving

Fuglen er super hyggelig at have til at stå på f.eks. et værelse, og det at man kan se årringene i træet, gør den ikke mindre unik og smuk at se på.

Denne super smukke fugl er designet af Kristian Vedel, og har opnået stor anderkendelse for at være et af de største succesfulde træprodukter i tidens løb.

Figuren fås i forskellige størrelser:

Lille: Højde 6,5 cm.
Stør: Højde 12 cm.
Buttet: Højde 12 cm.

Specifikationer:

Brand: Architectmade
Designer: Kristian Vedel
Materiale: Røget egetræ eller naturtræ

#2

Cooee Design Ball Vase 10cm Peanut

Hvad med denne designklassiker? Med vasens enkle og minimalistiske udtryk, er den perfekt til at fylde med farverige blomster.

Køb hos Luxoliving

I 2015 lancerede Cooee denne smukke vase, ved navn “Ball vase”, og det var det først produkt i keramikserien. Vasen er god til både friske blomster, men også evighedsbuketter gør sig godt i vasen.


#3

Heart forgyldt sølv ørestikker fra Scherning

Smukke ørestikker i forgyldt sølv – et design som gør sig godt til ethvert outfit.

Køb hos Smykkemester

At give et smykke i konfirmationsgave, er én ud af mange gode konfirmationsgaver til hende som man kan give til en konfirmation. Det at give et smykke i konfirmationsgave, er super meget brugt, specielt til piger. Man kan naturligvis også give en dreng et smykke, men drenge ønsker sig oftest noget som et ur, når det kommer til smykker.

Denne ørestik fra Scherning, og er super populær blandt piger. Dette smykke kan man nemt bruge alene, eller man kan kombinerer smykket med andre pæne smykker.

Specifikationer:

Materiale: Hvid rhodineret sterling sølv
Længde: 6 mm

 

300kr – 500kr.


#4

Chain Bangle Armbånd i sølv

Et super smukt armbånd fra Chain Bangle i sølv. Giv denne helt særlige konfirmationsgave til konfirmanden, og vær sikker på, at den huskes.

Køb hos Luxoliving

Vi har i et tidligere eksempel på en konfirmationsgave til hende bragt et smykke i søgelyset. Det som er så specielt ved at smykke er jo, at det ikke bare er noget der så nemt bliver slidt. Et smykke man har fået i konfirmationsgave, er tit et smykke som vil følge en i rigtig mange år – ja hvis ikke resten af sit liv.

Altså, vil du give en gave som konfirmanden kan have i mange år ud i fremtiden, så er et godt valg at give konfirmanden et smykke.

I dette eksempel har vi et Chain Bangle armbånd i sølv fra Plissé Copenhagen. Smykket er som skrevet i sølv, og er lavet med en masse smukke detaljer. Brug armbåndet alene, eller gå samtidig med andre smykker. Det er dit valg, og dit eget personlige udtryk.

Armbåndet kan også fås i guld – se det her!

Specifikationer:

Materiale: Sølv
Mål: One Size

#5

Pernille Corydon Small Daylight Halskæde Forgyldt

En super smuk halskæde, som passer til det meste, og matcher godt med andre halskæder fra Pernille Corydon.

Køb hos Luxoliving

Specifikationer:

Længde 40-46 cm.

#6

Knabstrup Keramik vase med riller - Hvid

Smuk og stilfuld vase som pynter både med og uden blomster. Den fås også i flere forskellige farver.

Køb hos Coop

Knabstrup Keramik udviklede denne tidsløse vase, tilbage i 1940’erne. Med dens elegante design klæder den ethvert nordisk hjem nu og i fremtiden.

Med denne vase er der plads til at være kreativ. Den gør sig flot ud med enten blomster eller grene i.

Specifikationer:

Brand: Knabstrup Keramik
Materiale: Keramik
Farve: Hvid
Højde: 27 cm.

500kr – 1.000kr


#7

Georg Jensen Moneyphant

Denne sparegris fra Georg Jensen er meget stilfuld, og passer godt på teenageværelset,

Køb hos Brodersenkobborg

Hvad med denne sparegris fra Georg Jensen? Du har måske set en lignende elefant fra branded Georg Jensen, og det skal også nok passe. Denne elefant fås nemlig også i små figure af bl.a. træ.

Denne elefant fra Georg Jensen har to egenskaber. Når man har den stående pynter den, og den har den funktion, at man kan bruge den som sparegris.

Den er sjov, charmerende og et pragteksempel på stilrent, dansk design. Det er en rigtig god gave til konfirmanden. Med denne elefant, slipper man for at have en masse mynter til at ligge og flyde rundt omkring.

Specifikationer:

Brand: Georg Jensen
Serie: Moneyphant
Designer: Jørgen Møller
Materiale: Stål

#8

Amazon Echo (2nd generation)

Hvad med en Amazon Echo højttaler? Denne højttaler har en helt fantastisk lyd, grundet dens facon. Den facon gør, at højttaleren spiller hele vejen rundt.

Køb hos Amazon

Det næste punkt på listen over konfirmationsgaver til hende, er denne Amazon Echo højttaler. Den spiller super godt, specielt fordi den spiller musik i alle retninger. Det vil altså sige, at man ikke skal dreje højttaleren hvis man sætter sig et nyt sted i rummet, og man skal heller ikke høre på dårlig lyd, hvis man bevæger fra den ene ende af rummet til den anden.

Højttaleren spiller vildt godt, og den kan klart anbefales som konfirmationsgave til konfirmanden.


#14

SACKit Go 300

Transportabel bluetoothhøjtaler fra SACKit med en god og dyb bas, og med høj batteritid.

Køb hos Sackit

Denne højtaler fra SACKit er en let transportabel bluetoothhøjtaler kombineret med FM/DAB+.  Du får op til 16 timers batteritid, og en bedre og dybere bas end resten af SACKit Go-serien.


#9

Line & Jo Miss Rcircle ring

Ringen er fremstillet i silkemat sterlingsølv med 0,005 karat brilliant diamant.

Køb hos Luxoliving

Hvad med denne smukke ring fra Line & Jo? Den har en lille kugle i midten, hvor der sidder en diamant. Denne ring passer super godt til langt de fleste outfits, og andre smykker. Ringen er fremstillet i silkemat sterlingsølv med 0,005 karat brilliant diamant. Alt i alts, så er dette en god konfirmationsgave til hende.


#10

358SGGD Skagen Stål Dameur

Dette ur er til hende, der godt kan lide et godt ur af høj kvalitet.

Køb hos Ure Til Alt

Vælg at købe et SKAGEN ur til konfirmanden, hvis konfirmanden godt kan lide ting af høj kvalitet. Dette armbåndsur er lavet i forgyldt rystfrit stål, og urremmen er i Skagen Designs signatur-stålnet.

En god ting ved dette ur er, at det passer til det meste af det som hænger i tøjskabet.

Specifikationer:

Mærke: Skagen
Garanti: 2 års garanti
Køn: Dame
Rem/Lænke type: Lænke
Rem/Lænke farve: Guld
Urskivens farve: Sølv urskive
Glas: Mineral
Urværk: Quartz (batteri)
Urkasse farve: Guld
Urkassens materiale: Rustfrit stål
Vandtæt: 3 ATM
Urkassens bredde (mm): 26
Urkassens tykkelse (mm): 5
Rem/Lænke max længde (mm): 185

 


1.000kr – 2.000kr


#11

Georg Jensen Cobra lysestagesæt med 3 dele

De meget populære Georg Jensen Cobra Lysestagesæt er også et godt bud på en konfirmationsgave til hende.

Køb hos Imerco

Selvfølgelig skulle vi også have disse Georg Jensen lysestager med på listen. Disse lysestager er super smukke at have til at stå i enten en vindueskarm, på et bord, eller måske på en skænk.

Lysestagerne kommer i tre forskellige størrelser som man kan se på billedet. Den mindste lysestage er 16 cm høj, den mellemste er 20 cm høj, og den højeste er 24 cm høj. Det gør også, at du selv kan sætte dit eget præg på, hvordan lysestagerne skal stå. Det kan være at de skal stå på række som på billedet, eller så kan det være at de skal stå i en trekant. Det er helt op til konfirmanden!

Specifikationer:

Brand: Georg Jensen
Serie: Cobra
Materiale: Rustfrit stål
Antal i kassen: 3
Model: Cobra

Skriv en kommentar