Konfirmationen nærmer sig med hastige skridt. Tiden går, og inden man ved at det, står konfirmanden på kirkegulvet og er klar til at bekende sin kristne tro.

Der er rigtig mange ting man skal have styr på inden en konfirmation. Hvilket tøj skal man have på? Hvad skal der serveres? Hvad med indbydelser? Hvad med konfirmationsgaver til hende og ham? Og hvad med…

En ting som i hvert fald går igen – igen og igen, er smykket som konfirmanden bærer på konfirmationsdagen. Konfirmationssmykker er både for drenge og piger. Selvfølgelig er det mest populært blandt piger, men drenge kan også sagtens bære et smykke til deres konfirmation. Det kunne f.eks. være et smykke som et kors, en fin kæde, en halskæde med indgraveret navn, eller andet lignende.

Der er rigtig mange valgmuligheder når det kommer til konfirmationssmykker til hende. Derfor har vi undersøgt sagen, og har derfor lavet en liste. På listen over konfirmationssmykker til hende finder du en række smykker, som altid er et hit til den bedste konfirmation.

 
 

Listen er opdateret til året 2020!

Konfirmationssmykker til hende

#1

Hjerte Sterling Sølv Halskæde

Denne halskæde er 42-45 cm lang, og smykket er lavet i sterling sølv. Producenten af smykket er Smykkekæden.

Køb hos Smykke Mester

Det er ret populært blandt konfirmanderne at bære et kors om halsen til konfirmationen. Det kan man også sige at der ikke er noget at sige til – det er jo en konfirmation. Dette kors er lavet af sølv, og er helt nikkelfri.

Med den blanke og glatte overflade er det oplagt at få lavet en gravering på forsiden af korset.


 

#2

Pernille Corydon Sheen Ørestikker, Sølv

Også her har vi et smukt og elegant smykke. Her får du et smykke uden så meget spræl men med massere af stil og enkelthed. Når smykket er lavet af sølv, er det også nemt at få det til at passe til kjolen når begge dele er lyst.

Køb hos Smykke Mester

Smykket kan også fås i guld – se det her


 

#3

Jewellery armbånd, Pernille Corydon

Smukt og enkelt smykke fra Pernille Corydon som passer til alle outfits. En god og smart ting ved dette smykke er, at du kan indstille kædelængden. Det gør det super nemt at tilpasse til lige dit håndled. Kædestørrelsen kan laves i: 15; 15,5; 16; 16,5; 17; 17,5; 18.

Køb hos Smykke Mester

 

#4

Lund, Hjerte vedhæng, 12 mm, sølv

Hjerte vedhæng i sølv fra smykkemærket Lund. Et smukt og enkelt konfirmationssmykke, og som nemt kan bruges til enhver lejlighed.

Køb hos Smykke Mester

 

#5

Pernille Corydon stjerneskud ørestikker

Endnu et smukt konfirmationssmykke som også er meget populært i konfirmationstiden. Dette smykke er et oplagt valg, både til dagen derpå, men også som gave. Smykket her, ligger nemlig indenfor det gennemsnitlige gavebudget.

Køb hos Smykke Mester

 

#6

Daisy Ring - Georg Jensen

Endnu et smukt smykke, som passer til alle konfirmationskjoler. Smykket forestiller en sød lille blomst, hvilket passer rigtig godt til årstiden som konfirmationerne ligger i.

Køb hos Brodersen + Kobborg

 

#7

Christina Topaz Sparkling Circle

Smykkebrandet Christina er et meget populært smykkebrand som laver smykker af høj kvalitet. Det vi mener der er godt ved dette smykke er, at det passer til enhver person.

Køb hos Brodersen + Kobborg

#8

ID Fine Lemon Ørehængere

Ørehængere i sølv fra ID Fine er også en mulighed. Den glatte og blanke overflade giver smykket sin helt klare karakter, som får det til at virke mere iøjenfaldende.

Køb hos Smykke Mester

 

#9

Tommy Hilfiger - Armbåndsur

Et ur som dette er også et fantastisk alternativ som et konfirmationssmykke. Når konfirmanden skal have et smykke, kan man lige så godt give noget af kvalitet. Det får du i dette Tommy Hilfiger armbåndsur som samtidig stråler af 'bling-bling'.

Køb hos DitUr.dk

 

* Listen opdateres løbende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *