Konfirmationsinvitationer er noget der ligge en vis mængde arbejde i. Der er nemlig nogle ting som man bare ikke må glemme at have med i sine konfirmationsinvitationer. Ting som kan give en rigtig meget ekstraarbejde. Glemmer man f.eks. at skrive på invitationerne hvornår gæsterne senest skal svare tilbage, er det for sent når invitationerne først er sendt/afleveret. I sådan en situation skal man til at bruge en masse tid på at ringe rundt til samtlige gæster.

Nedenfor har vi samlet de ting, som du absolut ikke må glemme i dine konfirmationsinvitationer:

  • Navn: Både navnet på konfirmanden og modtager(ne)
  • Tid: Hvornår skal gæsterne komme?
  • Sted: Hvor skal gæsterne møde op?
  • Svar senest: Hvornår skal modtageren melde ud, om man kommer eller ej?
  • Kontaktinformationer: Mobilnummer eller evt. e-mailadresse.
  • Evt.: Nogen vælger at tilføje menuen eller sin ønskeseddel på konfirmationsinvitationerne.

Se også: Indslag til konfirmationen

Sådan gør du dine konfirmationsinvitationer smukke og unikke

Når det kommer til at lave invitationer til konfirmationen, er der mange måder at gribe tingene an. Det er muligt at købe invitationerne færdiglavet, hvor man blot skal skrive tekst. Hos nogen virksomheder kan du lave dine helt egne konfirmationsinvitationer, præcis som du ønsker dem. Både når det kommer til billedet på invitationerne, og hvordan du vil have teksten til at stå.

At lave en konfirmationsinvitation er noget som godt må gøres noget ud af. Det er en af de slags invitationer folk gemmer, som et minde fra den dag. Ligeledes kan der være andre blandt gæsterne, som også engang skal konfirmeres. De kan drage nytte af din konfirmationsinvitation, ved at lade sig inspirerer af den.

Som et ekstra touch til dine konfirmationsinvitationer, kan du tilføje et vokssegl til kuverten. Et vokssegl er brugt gennem rigtig mange år, og blev førhen brugt som et kendetegn/autograf. I dag bliver et vokssegl mere brugt som pynt, til at lave sine kuverter endnu smukkere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *